Brownies met sinaasappel

Ingrediënten:
225 gram roomboter;
125 gram pure chocola;
100 gram melkchocola;
4 eieren;
300 gram lichtbruine basterdsuiker;
2 tl vanillepoeder;
1 sinaasappel schil geraspt en geperst;
0,5 tl zout;
150 gram bloem;
1 tl bakpoeder;
100 witte chocola grof gehakt

Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een springvorm met bakpapier. Vet de randen in. Smelt de roomboter met de pure en melkchocolade au bain marie. Klop in een kom de eieren los en voeg de basterdsuiker, vanillepoeder, sinaasappelschil, 2 el sap van de sinaasappel en zout toe. Spatel de bloem en bakpoeder erdoor. Voeg de gesmolten chocola en de stukjes witte chocola toe en roer nog kort door. Schenk het beslag in de springvorm en bak de brownies in 40 minuten gaar. De bovenkant is dun en knapperig, de binnenkant nog iets kleverig. Laat de brownie afkoelen en snijdt in stukken.

Geniet ervan!