Cake met kokosmeel, banaan en frambozen

Bereidingstijd: 1 uur

Ingrediënten:
65 gram kokosmeel;
4 bananen;
3 eieren;
3 el kokosolie gesmolten;
sap van halve citroen;
1 tl vanillepoeder;
snuf zout;
1 tl baking soda;
100 gram frambozen diepvries of ander diepvriesfruit

Verwarm de oven voor op 190 graden. Bekleed een cakeblik met bakpapier. Zeef de kokosmeel en meng met zout, baking soda en vanillepoeder. Prak de bananen fijn en doe deze in een andere kom. Voeg het sap van de citroen en de kokosolie toe. Meng goed. Voeg de eieren toe en mix het tot een egaal beslag. Voeg nu het mengsel met de kokosmeel toe en mix het goed. Mix de (bevroren) frambozen erdoor en giet het beslag in de met bakpapier beklede cakevorm. Bak de cake in 45 minuten gaar. Laat hem goed afkoelen.

Geniet ervan!