Carrotcake pannenkoekjes

Ingrediënten: 16 stuks, 4 personen
Voor het beslag:
160 gram havermout fijgemalen;
2 eieren;
2 el kwark;
1 banaan geprakt;
handje rozijnen;
100 gram wortel geraspt;
1 tl kaneel;
1,5 tl bakpoeder;
snufje nootmuskaat;
snufje zout;
200 ml ongezoete amandelmelk;
100 ml water;
1 el honing;
kokosolie

Voor de topping:
5 el kwark;
1 el honing;
rasp van 1/2 sinaasappel;
rasp van 1/2 citroen

Mix voor het beslag behalve de kokosolie, alle ingrediënten. Verhit een beetje kokosolie in een koekenpan en bak de pannenkoekjes 4-5 minuten aan één zijde, vervolgens de andere zijde nog 2-3 minuten. Meng ondertussen de ingrediënten voor de topping. Serveer de pannenkoekjes met de topping.

Geniet ervan!