Chocolade biscuits

Ingrediënten: ca 36-40 s tuks
100 gram roomboter;
100 gram witte basterdsuiker;
100 gram lichtbruine basterdsuiker;
1 ei;
1/2 tl vanillepoeder;
200 gram bloem;
1/2 tl baking soda;
1/2 tl bakpoeder;
1/2 tl zout;
70 chocola in kleine stukjes

Mix de boter met de suiker. Voeg het ei en vanillepoeder toe en mix mee. Voeg de bloem, bakpoeder, baking soda en zout toe. Mix kort mee. Kneed het mengsel met je handen tot één geheel. Voeg de chocoladestukjes toe en kneed mee. Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed 2 bakplaten met bakpapier. Maak van het deeg balletjes en leg ze op de bakplaat, druk ligt aan. Zorg voor voldoende ruimte, ze lopen wat uit namelijk. Bak de koekjes ca 8-10 minuten in de oven. Ze zijn nog zacht als ze uit de oven komen,

Geniet ervan!