Courgettebrood
Ingrediënten:
1 tomaat in stukjes;
2 teentjes knoflook geperst en uitgelekt;
1 courgette geraspt;
150 gram amandelmeel;
2 tl bakpoeder;
2 eieren;
2 el pesto;
handje ongebrande noten grof gehakt;
zout en peper;
100 gram jonge geitenkaas in blokjes of plakjes
Verwarm de oven voor op 175 graden en bekleed een cakevorm met bakpapier. Bak de tomaat met de knoflook. Houdt dit apart.. Dep de geraspte courgette zo nodig droog met een schone theedoek en meng met de ieren, amandelmeel, bakpoeder en pesto. Spatel de noten erdoor heen. Breng op smaak met zout en peper. Giet het beslag in de cakevorm en verdeel het tomatenmengsel en geitenkaasblokjes/plakjes eroverheen. Bak de courgettebrood in 30 minuten gaar.
Geniet ervan. Je kunt dit broodje zowel warm als koud eten.