Couscous met gegrilde halloumi en watermeloen
Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten: 4 personen
300 gram couscous
4 bosui in ringen gesneden
1 pot gegrilde paprika in pot
100 gram hummus smaak naar wens
300 gram watermeloen in stukjes
1/2 rode peper fijngesneden
15 gram verse basilicum
1 limoen schil geraspt en geperst
225 gram halloumi kaas
Doe de couscous in een grote pan en schenk er kokend water over heen volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking. Roer met een vork en laat 10 minuten staan. Laat de gegrilde paprika uitlekken en vang het vocht op. Snijd de paprika in stukjes. Roer de couscous los met een vork en meng de bosui, gegrilde paprika en hummus erdoor. Om de salade wat smeuïger te maken kun je wat vocht van de gegrilde paprika toevoegen. Doe in een andere kom de watermeloenstukjes en voeg de rode peper en de basilicum toe. Voeg de rasp van de limoen en 4 el limoensap toe. Meng het overige limoensap met de couscous. Grill de halloumi in de grillpan 3 minuten per zijde. Serveer met de couscous en de watermeloensalsa.
Geniet ervan!