Couscous met perzik en kip
Ingrediënten: 4 personen
300 gram couscous;
1 groentebouillonblokje;
4 perziken in stukjes gesneden;
100 gram pecannoten in stukjes gesneden;
handje munt grof gesneden;
200 gram feta verkruimeld;
3 kipfilets;
olijfolie;
1/2 citroen geperst;
2 tl rozemarijn;
peper en zout
Doe de couscous in een pan. Verkruimel het bouillonblokje boven een kom met 400 ml gekookt water, meng door elkaar. Giet de bouillon over de couscous en laat afgedekt 10 minuten staan. Roer de couscous los. Marineer de kip met wat olijfolie, 2 tl van het sap van de citroen, rozemarijn, peper en zout. Bak de kip gaar. Snijd de kipfilet in stukjes en meng de kipfilet samen met de perzik, pecannoten, munt en feta door de couscous.
Lekker als avond eten. Maar als je nog iets overhoudt, kan het prima mee als lunch naar je werk.
Eet smakelijk!