Gebakken camembert met kruiden

Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten: 4 personen
1 ui gesnipperd;
4 el appelazijn;
zout en peper;
1 el mosterd;
1 el honing;
100 ml olijfolie;
2 sneetjes brood;
200 gram kropsla;
100 gram paneermeel;
4 el bloem;
1 el gedroogde Provençaalse kruiden;
2 eieren;
2 camemberts à 250 gram

Meng de appelazijn, zout, peper, mosterd en honing. Klop er 4 el olijfolie doorheen. Roer de ui erdoorheen. Rooster het brood. Snij de sla in kleine stukjes. Meng de sla met de vinaigrette. Snijd het brood in kleine blokjes. Meng de paneermeel met de bloem en Provençaalse kruiden. Kluts de eieren. Snijd de camemberts in 4 of 8 stukjes. Wentel ze door het paneermeelmengsel. Verhit 100 ml olijfolie in een pan en bak er de camembertstukjes goudbruin. Bestrooi de salade met de croutons. Serveer alles samen.

Geniet ervan!