Geroosterde paprikasalade

Ingrediënten: 4 personen
6 rode puntpaprika’s
4 el olijfolie;
zout en peper;
2 el witte wijnazijn;
100 gram veldsla;
4 el pijnboompitten geroosterd

Verdeel 2 el olijfolie over de puntpaprika’s samen met zout en peper. Bereid de bbq voor op direct grillen en verhit tot een temperatuur van 350 graden. Rooster de paprika’s tot het vel zwart is. Doe de paprika’s in een schaal en dek af met huishoudfolie. Laat ca 0,5 uur afkoelen. Verwijder het vel van de paprika’s, snijd doormidden en verwijder de zaadjes. Nij het vruchtvlees in lange dunne repen. Meng 2 el olijfolie met 2 el witte wijnazijn en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de paprikareepjes met de veldsla, geroosterde pijnboompitten en de olijfolie met witte wijnazijn.

Geniet ervan.