Gezonde mueslibrood

Ingrediënten:
100 gram havermout + 2 el extra;
100 havermeel of fijngemalen havermout;
50 gram amandelmeel;
300 ml melk;
1 ei;
60 gram rozijnen;
60 gram gemengde noten naar keuze grof gehakt + extra;
60 gram abrikozen in stukjes gesneden;
2 tl bakpoeder;
snuf zeezout;
2 tl kaneelpoeder;

Meng de havermout, havermeel, amandelmeel en de melk in een kom. Laat dit mengsel 30 minuten staan. Verwarm ondertussen de oven voor op 180 graden en bekleed een cakevorm met bakpapier. Voeg hierna de overige ingrediënten toe en meng alles goed met een spatel. Doe het beslag in de cakevorm en strooi de extra havermout en noten erover heen. Druk lichtjes aan. Zet de cakevorm in de oven ca 35 minuten.

Lekker als tussendoortje, bij het ontbijt of bij de lunch. Eet smakelijk!