Gnocchi met zalm
Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten: 4 personen
1 ui gesnipperd;
2 el olie;
300 gram verse spinazie;
500 gram zalmfilet;
zout en peper;
1 el roomboter;
400 gram verse gnocchi;
1 citroen schil geraspt en geperst;
3 el roomkaas;
nootmuskaat
Verhit 1 el olie een een hapjespan en fruit de ui. Voe gde spinazie toe en 4 el water en kook afgedekt ca 10 minuten op laag vuur. Snijd de zalm in blokjes. Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak de zalm in ca 4 minuten rondom. Breng op smaak met zout en peper en neem uit de pan. Verhit de boter in het bakvet en bak de gnocchi in 6-8 minuten goudbruin. Breng op smaak met zout en peper. Roer de citroenschil, citroensap en roomkaas door de spinazie. Breng op smaak met zout en nootmuskaat. Spatel de zalm en de gnocchi door de spinazie en verwarm nog even kort.
Geniet ervan!