Groente-enchilada’s met maïs
Bereidingstijd: 50 minuten
Ingrediënten: 4 personen
2 paprika’s in stukjes;
6 kastanjechampignons in stukjes;
1 ui gesnipperd;
1 wortel in stukjes;
2 tl taco kruiden;
1 pakje passata 400 gram;
1 blikje maïs 300 gram;
1 blikje kidneybonen 310 gram;
8 tortillawraps;
100 gram geraspte kaas
Verwarm de oven voor op 180 graden. Verhit wat olie in een hapjespan en bak de paprika’s, kastanjechampignons, ui en wortel met de tacokruiden. Voeg 2/3 van de passata toe en breng aan de kook, laat de saus nog ca 10 minuten zonderdeksel stoven op laag vuur. Spoel de maïs en de kidneybonen met water en laat uitlekken en bak ze de laatste minuut nog even mee. Breng op smaak met peper. Verdeel de groentes over de wraps en rol ze strak op en zet ze in een ovenschaal. Verdeel de rest van de passata erover en de geraspte kaas. Bak de enchilada’s in 30 minuten in de oven gaar.
Geniet ervan!