Havermoutappeltaart met amandelen

Bereidingstijd: 1 uur (inclusief oventijd)

Ingrediënten: 4 personen
120 gram havermout waarvan de helft fijngemalen;
300 ml melk;
3 eieren;
3 appels paar plakjes en de rest in kleine stukjes;
45 gram rozijnen;
30 gram amandelen middelgrof gehakt;
3 tl kaneel;
4 el honing;

Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een springvorm met bakpapier. Vet de randen in met kokosolie. Meng de havermout met de fijngemalen havermout en kaneel in een kom. Voeg de eieren en de melk toe en meng goed door elkaar. Voeg de stukjes appel, rozijnen, gehakte amandelen en honing toe. Meng goed door en schenk het mengsel in de springvorm. Versier de taart met de plakjes appel en nog een beetje kaneel. Bak het taartje in ca 40 minuten in de oven. Eet het taartje warm of koud.

Geniet ervan