Koreaanse wrap met biefstukpuntjes
Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten: 4 personen
2 teentjes knoflook geperst;
stukje verse gember geraspt;
2 rode peper in stukjes gesneden;
60 ml sojasaus;
400 gram biefstukpuntjes;
1 komkommer;
10 gram verse koriander grof gesneden;
1 limoen in kwarten;
8 tortilla’s
400 gram gesneden wortel en witte kool;
2 el olijfolie;
8 el witte wijnazijn;
4 tl suiker;
zout
Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng in een kom de rode pper met de knoflook, gember, sojasaus en olijfolie. Snijd de biefstukpuntjes in stukjes van 1-2 cm en meng ze door de marinade. Laat de biefstukpuntjes 15 in de marinade liggen. Snijd de komkommer met een kaasschaaf in dunnen linten. Meng in een kom de witte wijnazijn met de komkommer en de suiker. Voeg een eel van de peen en witte kool toe. Laat de smaken goed intrekken. Verpak de tortilla’s in aluminiumfolie en verwarm in de oven. Verhit een koekenpan en bak de biefstukreepjes met marinade in 2-3 minuten bruin. Vul de wraps met de rauwe wortel en witte kool, biefstukreepjes, zoetzure komkommer met wortel en witte kool. Knijp er wat limoensap over. Bestrooi met koriander.
Eet smakelijk!