Lasagne

Ingrediënten: 4 personen
2 uien gesnipperd;
2 teentjes knoflook geperst;
300 gram gehakt;
zout en peper;
Italiaanse kruiden;
2 paprika’s in stukjes gesneden;
1 courgette in stukjes gesneden;
3 tomaten in stukjes gesneden;
650 ml tomatensaus;
12 verse lasagnebladen;
1 bol mozzarella in dunne plakken gesneden;
200 gram geraspte kaas;

Verwarmd e oven voor op 200 graden. Fruit de ui met de knoflook in een beetje olijfolie. Voeg het gehakt toe en bak dit mee. Breng op smaak met peper en zout. Voeg nog wat Italiaanse kruiden toe. Voeg de paprika, courgette en tomaten toe. Voeg de tomatensaus toe en laat dit alles nog een paar minuten pruttelen met af en toe doorroeren. Doe een laagje van de saus in een ovenschaal, gevolgd door lasagnebladen, dan weer laagje saus, gevolgd door lasangebladen, etc en eindig met de saus. Maak het af door de geraspte kaas erover te verdelen. Zet de lasagne in de oven voor 45 minuten.

Eet smakelijk!