MonChoutaart

Ingrediënten:
150 gram amandelmeel;
100 gram roomboter;
10 gram suiker;
snufje zout,
2 el speculaaskruiden;
200 ml slagroom;
100 gram suiker + 2 el;
1 tl vanillepoeder;
200 gram MonChou;
2 blikken kersenvlaaivulling

Kneed de amandelmeel, roomboter, suiker en speculaaskruiden. tot een deeg en laat het deeg 15 minuten in de koelkast rusten. Verwarm de oven voor op 170 graden en bekleed een springvorm met bakpapier. Verdeel het deeg over de bodem van de springvorm en bak de bodem in 20 minuten. Laat de bodem afkoelen. Maak ondertussen de taartvulling. Klop in een kom de slagroom met 2 el suiker stijf. Meng in een andere kom de suiker, vanillepoeder en MonChou tot een romig mengsel. Voeg dit mengsel bij de slagroom en mix goed door elkaar. Schep de vulling op de taartbodem en laat de taart minimaal 2 uur in de koelkast stevig worden. Haal de kersen met een vork uit het blik en verdeel ze over de taart.

Geniet ervan!