Naanpizza met aubergine, paprika en buffelmozzarella
Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten: 4 personen
2 aubergines in plakjes;
2 gele paprika’s in reepjes;
2 teentjes knoflook geperst;
2 bolletjes buffelmozzarella in stukjes;
250 gram passata;
4 tl gedroogde oregano;
4x naanbrood;
handje basilicum in stukjes gesneden;
zout en peper
Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier. Verhit olijfolie in een koekenpan en bak de plakjes aubergine in 3-4 minuten. Leg de naanbroden op de bakplaat. Meng in een kom de passata met de knoflook en oregano en verdeel over de naanbroden. Beleg de naanbroden vervolgens me de plakken aubergine, paprika en de buffelmozzarella. Breng op smaak met zout en peper. Bak de naanpizza’s in 8-10 minuten in de oven. Serveer met een salade.
Eet smakelijk!