Ontbijtkoek

Bereidingstijd: 15 minuten + 45 minuten oventijd

Ingrediënten:
3 eieren;
3 bananen;
60 gram rozijnen;
6 dadels;
10o ml melk;
125 gram amandelmeel;
100 gram boekweitmeel;
1 el kaneel;
2 el speculaaskruiden;
snuf zout;
2 el bakpoeder;
pecannoten

Verwarm de oven voor op 160 graden. Bekleed een cakevorm met bakpapier. Klop de eieren ca 7 minuten met een mixer. Pureer de bananen, rozijnen en dadels samen met de melk in een keukenmachine. Spatel dit mengsel voorzichtig met een spatel door het eiermengsel. Spatel beetje bij beetje de amandelmeel, boekweitmeel, kaneel, speculaaskruiden, zout en bakpoeder voorzichtig er door heen. Schenk het mengsel in de cakevorm en maak het af met de pecannoten. Zet de cakevorm in de oven en bak in ca 45 minuten gaar en laat hem vervolgens afkoelen.

Geniet ervan!