Oosterse linguine met wok groenten en feta

Bereidingstijd: 40 minuten

Ingrediënten: 4 personen
1 Chinese kool in stukken gesneden;
4 lente-uitjes in ringetjes gesneden;
1 courgette in stukjes gesneden;
30 gram gember geschild en fijngehakt;
1 bosje bieslook fijngesneden;
250 gram spaghetti;
40 gram amandelen;
2 el olie;
8 el sojasaus;
2 el limoensap;
0,5 tl sambal oelek;
50 gram feta

Kook de spaghetti in ruim water. Giet af en laat uitlekken. Rooster de amandelen in een droge pan en zet apart. Verhit olie in een hapjespan en bak de Chinese kool, lente-ui, courgette en gember in ca .5 minuten op hoog vuur. Voeg de spaghetti en amandelen toe en bak nog een paar minuten mee. Breng op smaak met sojasaus, limoensap en sambal. Serveer met stukjes feta.

Geniet ervan!