Paprikaquiche
Bereidingstijd: 1 uur
Ingrediënten: 4 personen
3 rode paprika’s in stukjes;
200 gram zachte geitenkaas;
3 eieren;
zout en peper;
verse basilicum;
6 plakjes bladerdeeg ontdooid;
150 gram salami broodbeleg;
4 el honing;
snufje chilipoeder
Roer de geitenkaas met de eieren door elkaar. Breng op smaak met zout en peper en de chilipoeder. Was de basilicum en pluk de blaadjes. Bekleed een springvorm met bakpapier en vet de randen in. Bekleed de springvorm met de bladerdeeg en prik met een vork gaatjes in de bodem. Verwarm de oven voor op 210 graden. Verdeel de salami over de bodem en bestrooi met de basilicum. Schenk de geitenkaassaus erover. Verdeel de paprika erover en besprenkel met de helft van de honing. Bak de quiche in 35 minuten in de oven. Neem de taart uit de oven en laat hem even afkoelen. Besprenkel de rest van de honing eroverheen en serveer met een salade.
Geniet ervan!