Pasta met zalm

Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten: 4 personen
350 gram zalmfilet;
3 teentjes knoflook geperst;
zeezout en peper;
2 tl gedroogde tijm;
4 el olijfolie;
1 courgette in stukjes gesneden;
8 cherrytomaatjes in kwarten gesneden;
2 rode uien in stukjes gesneden;
400 gram pasta naar keuze;
3 el roomkaas

Marineer de zalm met de knoflook, zeezout, peper, tijm en 1 el olijfolie. Kook ondertussen de pasta gaar volgens gebruiksaanwijzing. Doe 3 el olijfolie in een pan en bak hierin de groenten op hoog vuur in 5 minuten. Laat de pasta uitlekken in een vergiet. Doe hem weer terug in dezelfde pan en voeg 3 el roomkaas en 1 geperst teentje knoflook toe. Roer goed door en voeg de groenten toe. Leg de zalm in de pan van de groenten. Vak op laag vuur tot de vis roze kleurt. Snijd hem in grote stukken voeg de zalf toe aan de pasta en groenten.

Eet smakelijk!

Ps. Heb je wat over gehouden? Ook lekker als lunch.