Pecannotenbroodjes

Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten: 6 stuks
6 plakjes roomboter bladerdeeg;
35 gram + 100 gram pecannoten;
50 gram agavesiroop;
halve tl vanillepoeder;
snuf zout;
1 eigeel

Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier. Laat de bladerdeegplakjes ontdooien. Hak eerst de 35 gram pecannoten in een hakmolen en zet apart. Doe vervolgens 100 gram pecannoten, agavesiroop, vanillepoeder en snuf zout in de hakmolen en mix alles tot een stevige pasta. Verdeel de pasta over de 6 plakjes bladerdeeg in het midden van het plakje in 1 streep. Snijd aan beide kanten 4x schuin aan de zijkanten en vlecht de gesneden stukjes over de vulling heen tot een gevlochten broodje. Leg ze op de bakplaat en bestrijk met het eigeel. Verdeel de gehakte pecannoten over de broodjes. Bak ze in 15 minuten gaar.

Geniet ervan!