Rijstsalade met mango en rivierkreeftjes

Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten: 4 personen
150 gram basmatirijst;
200 gram rivierkreeftjes gekookt en gepeld;
1 komkommer in blokjes gesneden;
2 bosuitjes in ringetjes gesneden;
1 mango geschild en in stukjes;
1 bosje koriander grof gehakt;
2 el geroosterde cashewnoten;

Voor de dressing:
75 ml kokosmelk;
1/2 rode peper zaadjes verwijderd en in stukjes;
sap van 1/2 limoen;
1 el Thaise vissaus;
1 tl rietsuiker

Kook de rijst volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking. Meng ondertussen voor de dressing alle ingrediënten door elkaar. Als je de rijst hebt afgegoten, laat je hem afkoelen. Meng de rijst met de rivierkreeftjes, komkommer, bosui, mango en koriander. Schenk de dressing erover en maak het af met de cashewnoten.

Geniet ervan!