Salade met brie, walnoten en honing met aardappeltjes uit de oven
Ingrediënten: 4 personen
1 kg aardappelen;
2 tl uienpoeder;
2 tl knoflookpoeder;
2 tl paprikapoeder;
2 el olijfolie;
kropsla;
1/2 rode ui gesnipperd;
10 plakjes brie;
3 handjes walnoten gebroken;
honing;
olijfolie;
mosterd;
zout en peper
Verwarm de oven voor op 200 graden. Was de aardappelen en snijd ze in partjes. Doe ze in een ovenschaal. Bestrooi met de uienpoeder, knoflookpoeder, paprikapoeder. Verdeel olijfolie erover en schep goed om. Bak ze in de oven in ca 40 minuten gaar.
Maak ondertussen de salade. Snij de sla in stukjes en doe in een kom. Ment met een scheutje olijfolie, zout en peper. Voeg de ui en walnoten toe. Maak de dressing door 2 el olijfolie, 2 el honing en 2 tl mosterd met zout en peper te mengen. Verdeel de brie over de sla en schenk de dressing erover.
Geniet ervan!