Spaghetti met erwten en spinazie
Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten: 4 personen
1 teentje knoflook geperst;
2 sneetjes brood in kleine stukjes;
1 tl gedroogde tijm:
300 gram volkoren spaghetti;
400 gram diepvries erwten;
400 gram verse spinazie;
3 eieren;
150 gram geraspte kaas
Verhit olie in een koekenpan en bak de knoflook en tijm in 2 minuten op laag vuur. Voeg het brood toe en bak al roerend in 5 minuten tot goudbruin. Laat afkoelen.
Kook de spaghetti. Kook ondertusen de bevroren erwten in 3 minuten in een grote pan met water. Voeg de spinazie toe en kook 1 minuut. Klop de eieren los met de kaas. Breng op smaak met peper. Giet de spaghetti af. Giet de groente af en voeg toe aan de spaghetti. Roer het eimengsel er goed door. Breng op smaak met peper. Verdeel over de borden en serveer met de gebakken broodstukjes.
Geniet ervan!