Spinazie frittata

Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten: 4 personen
8 takjes tijm fijngesneden;
30 gram peterselie fijngesneden;
1 rode paprika in stukjes gesneden;
1 gele paprika in stukjes gesneden;
4 teentjes knoflook fijngesnden;
250 gram kerstomaatjes gehalveerd;
8 eieren;
400 gram verse spinazie;
4 el olijfolie

Verwarm de oven voor op 180 graden. Breek de eieren boven een kom en klop ze los met een beetje peper en zout. Hou 1 el gehakte kruiden achter en meng de rest door de eieren. Verit de olijfolie in een hapjespan en fruit hierin de knoflook. Voeg de helft van de spinazie toe en bak tot gesloken is. Voeg dan de rest van de spinazie toe tot alles geslonken is. Voeg de tomaatjes en paprika toe en bak even mee. Giet het eiermengsel in de pan en roer even door. Doe alles in een ovenschaal en zet het geheel nog 10 minuten in de oven. bestrooi met de overige kruiden.

Eet smakelijk!