Visstoof met paprika en krieltjes
Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten: 4 personen
2 uien gesnipperd;
3 paprika’s in kleine stukjes;
1 el garam masala;
200 ml water;
800 gram tomatenblokjes in blik;
500 gram krieltjes;
400 gram kabeljauwfilet diepvries;
10 gram verse platte peterselie
Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui met de garam masala. Voeg de paprika toe en bak ca 5 minuten. Voeg het water en de tomatenblokjes toe en breng aan de kook. Laat 15 minuten stoven met deksel op de pan. Snijd ondertussen de krieltjes in kwarten en kook in 15 minuten gaar. Snijd de vis in stukken en bestrooi met peper. Stoof deze nog de laatste 4 minuten mee met de groente. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de krieltjes over de borden samen met de groente-vis mengsel. Verdeel de peterselie erover.
Geniet ervan!