Wrap met kip-kerriesalade

Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten: 4 personen
300 gram kippendij heel kleine stukjes gesneden;
1 l kerriepoeder;
1 tl kurkumapoeder;
1 tl knoflookpoeder;
1 tl laospoeder;
1 el olijfolie;
1 ui gesnipperd;
150 gram champignons klein gesneden;
150 gram cherrytomaatjes in kwarten gesneden;
1 el koriander;
1 avocado in kleine stukjes;
1 el kwark;
2 teentjes knoflook geperst;
zout en peper;
4 wraps;
plakjes augurk

Marineer de kip met kerriepoeder, kurkumapoeder, knoflookpoeder, laospoeder en olijfolie. Laat de kip even staan. Bak de kip met de champognons in wat kokosolie, voeg de knoflook en ui toe en bak samen. Laat afkoelen. Meng de cherrytomaatjes met de avocado, kwark. Voeg de kip, champignons en ui toeen meng goed door elkaar. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de salade over de wraps en garneer met de augurk. Rol op .

Geniet ervan!